Tarieven

Elk project is uniek

Voor grote en kleine projecten staan wij voor u klaar, van 1 tot 25.000 stuks. En ook daarom werken wij niet met vaste prijzen, elk project is uniek en wij maken graag een offerte op maat voor u. Om u een idee te geven van de kosten ziet u hieronder een toelichting van de prijzen.

Instelkosten

Bij opdrachten onder de €80,- rekenen wij €19,95 instelkosten. Uw bestand wordt klaargemaakt voor productie en wanneer nodig passen wij u bestand aan.

Lasergravering

Een groot deel van onze productie bestand uit het graveren van verschillende materialen. Om u een beeld te geven van de kosten van het graveren van oa hout, leer, karton etc, hebben we een overzicht gemaakt van de kosten (dit is een indicatie). Overzicht graveerkosten.

Snijlaser

De prijs die wij hanteren wordt berekend aan de hand van de snijtijd, hoelang is de snijlaser bezig met uw bestand? Dit is afhankelijk van het materiaal, aantal en de complexiteit van de uw bestand. Onze laser berekend de tijd en de hand hiervan maken wij een offerte voor u. Gemiddeld rekenen wij €1,00, ex btw, per minuut.

IMG_2558